Kozijnen Special

Superstrakke kunststof kozijnen

Mooier dan de originele kozijnen...

Montage reportages: van oud naar nieuw

Het gemak van nu met de uitstraling van toen...

Prachtige staalrenovatie aan de Hoeylaan

We laten u graag meer projecten zien...

Loop eens een rondje door onze showroom

Welkom bij de Kozijnen Special

...van ons online magazine

Met deze Kozijnen Special brengen we u, in navolging op de Tuinkamer en Dakapel Specials, weer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mooi en comfortabel wonen. Zoals inmiddels gebruikelijk laten we onze klanten vertellen over hun ervaringen. En tonen we u, met gepaste trots, de foto's van een flink aantal recent opgeleverde projecten.

De lente staat weer voor de deur...

Tijd om ramen en deuren weer heerlijk open te zetten, en het voorjaar binnen te laten. Traditiegetrouw een drukke tijd voor de monteurs van Dreumel. Want na de donkere dagen, kou en regen benutten veel van onze opdrachtgevers deze tijd om onderhoud, verfraaing en/of uitbreidingsplannen te gaan laten uitvoeren.

Een goed voorbeeld doet goed volgen

Met deze Kozijnen Special willen we u een inspirerende selectie tonen van kunststof, houten én aluminium kozijnen. Toegepast in superstrakke, hypermoderne nieuwbouw, in sfeervolle en karakteristieke jaren-30 bouw, en alles wat daar tussen zit.
Vandaag de dag is de keuze vrijwel onbeperkt, en durven wij te garanderen dat we voor werkelijk elke gewenste sfeer, stijl en uitstraling een perfect passende oplossing kunnen aanbieden. En natuurlijk kunnen we u garanderen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van onze topkwaliteit.
Daarvoor zorgt onze uitgebreide Dreumel garantie én de keurmerken volgens welke we leveren.

Tienduizenden kozijnen

In de 28 jaar die Dreumel actief is Zuid-Holland hebben we een grote schare tevreden klanten opgebouwd.
Honderden tuinkamers, serre's en vouwwanden hebben we geplaatst. Duizenden schuifpuien en dakkapellen in elke denkbare maat en uitvoering. En tienduizenden kozijnen, want dat is in al die jaren de 'core-business' van Dreumel gebleven.
Natuurlijk heel veel in kunststof, dat door de hedendaagse folies en kleuren ongeloofelijk veelzijdig is, en indien gewenst nauwelijks meer van hout te onderscheiden.
Regelmatig in hout, want de liefhebbers van puur en ambachtelijk vakmanschap weten gelukkig ook de weg naar Dreumel te vinden.
En heel vaak in Aluminium; met het bijzonder slanke Dreumel Steel look kunnen wij stalen kozijnen prachtig, en met volledig behoud van de oorsprokelijke uitstraling renoveren.

50.000 kozijnen in minder dan 30 jaar...

Het is de komende maanden feest bij Dreumel, want we verwachten het 50.000ste kozijn te gaan plaatsen! Reden voor een feestje, want we laten dit heugelijke moment niet onopgemerkt voorbijgaan.

Ik wens u heel veel kijk- en leesplezier, en hoop u binnenkort een keer persoonlijk te mogen begroeten. Neem gerust familie, vrienden of buren mee, ook zij zijn van harte welkom.
En stuur gerust ons Online Magazine aan ze door...

Richard van Dreumel

 

Volgend artikel