Kozijnen Special

Superstrakke kunststof kozijnen

Mooier dan de originele kozijnen...

Montage reportages: van oud naar nieuw

Het gemak van nu met de uitstraling van toen...

Prachtige staalrenovatie aan de Hoeylaan

We laten u graag meer projecten zien...

Loop eens een rondje door onze showroom

Aluminium op z'n mooist

De heer en mevrouw Nijssen

Eigenaars van de karaktervolle woning in de Haagse wijk Benoordenhout. In onderstaand interview spreken we de heer Nijssen uitgebreid over zijn ervaringen.

Nee, hoewel je dat wel zou verwachten in de wijk waarin wij wonen. Toen we dit huis zo'n 25 jaar geleden kochten zaten er al aluminium kozijnen in. Ik denk dat de vorige eigenaar ze destijds heeft laten plaatsen. Ze waren goudkleurig, en aan vervanging toe.

Mijn vrouw had verschillende referenties verzameld via vrienden en bekenden. Die zijn we langs gegaan. En bij ons in de buurt heeft Dreumel bij verschillende huizen kozijnen geplaatst, daar hebben we ook naar gekeken.

De adviseur die bij ons op bezoek kwam had verschillende goede adviezen en tips, dat vond ik heel plezierig en vertrouwenwekkend. De offerte was zeer overzichtelijk, uitgebreid en gedetailleerd. Het gaat om een flinke investering, en dan wil je wel zeker weten dat alles wordt zoals je voor ogen hebt. Dat gevoel gaf zowel de adviseur als de offerte ons. En, niet onbelangrijk natuurlijk, de prijs die Dreumel ons offreerde was goed. 

We vonden vooral het showroombezoek heel verhelderend. De adviseur heeft ons allerlei voorbeelden laten zien, en ons veel verteld over de achtergronden en overwegingen bij bepaalde opties. Juist omdat er zoveel keuze is, vonden wij dat heel plezierig.

In één woord: perfect. We kregen vooraf een uitgebreide planning, zodat we wisten wanneer er wat zou gaan gebeuren. Met een kraan zijn alle kozijnen en het glas in de voor- en achtertuin geplaatst. Alle verwijderde kozijnen zijn netjes afgevoerd, en de spullen die nog in de verschillende kamers stonden werden door de monteurs van Dreumel afgedekt. Elke avond en in het weekend was alles 'dicht' en vooral omdat wij tijdens het plaatsen ook een weekend weg waren, was dat een hele geruststelling. Helemaal niets op aan te merken.

Jazeker, we zijn er zeer gelukkig mee. Vooral de kleur is prachtig, zeker als je het vergelijkt met hoe het was.
Na de oplevering waren er nog wat kleine puntjes die nagelopen moesten worden, maar die zijn binnen enkele weken allemaal prima verholpen. 
We twijfelden over de keuze tussen openslaande deuren of schuifpuien. We zijn heel blij dat we het advies hebben gekregen (en opgevolgd) om voor openslaande deuren te kiezen; ze passen echt perfect bij het huis en maken 'het plaatje compleet'.

Laat je goed adviseren en kijk naar referenties. Wij hebben dat gedaan, en hebben er veel aan gehad. Er zijn nogal wat aanbieders op de markt, en niet iedereen neemt het even nauw met kwaliteit en afwerking. 
Kozijnen zijn een investering voor vele jaren, als je je één keer goed verdiept in wat er te koop is, betrouwbaar advies inwint en zorgvuldige keuzes maakt, heb je daar nog vele jaren plezier van.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

In dit Online Magazine, de Kozijn Special, leest en vooral ziet u van alles over kunststof, houten en aluminium kozijnen. Maar Dreumel doet nog veel meer! Wij zijn tevens een van de grootste bedrijven in Zuid-Holland op het gebied van dakkapellen, schuifpuien, tuinkamers, serres, terrasoverkappingen en vouwwanden.

Wilt u meer informatie? Kijk dan ook eens op onze uitgebreide website. Of kom eens langs in onze unieke showroom. Daar ziet u talrijke toepassingen van onze producten en diensten, in zeer realistische praktijkvoorbeelden.
Wilt u liever dat we samen de situatie bij u thuis ter plekke bekijken? Ook dat is geen probleem, maak online een afspraak en na telefonische bevestiging meldt een van onze vakkundige adviseurs zich op de door u gewenste tijd en dag.
U kunt ook natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met een van onze adviseurs.


Thijs van Ardenne
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 93
t.v.ardenne@dreumel.nl


Michael Swaida
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 92
m.swaida@dreumel.nl


Jeffrey van der Horde
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 94
j.vanderhorde@dreumel.nl

Vorig artikel Volgend artikel