Kozijnen Special

Superstrakke kunststof kozijnen

Mooier dan de originele kozijnen...

Montage reportages: van oud naar nieuw

Het gemak van nu met de uitstraling van toen...

Prachtige staalrenovatie aan de Hoeylaan

We laten u graag meer projecten zien...

Loop eens een rondje door onze showroom

De monteurs van Dreumel aan het werk

Vakmanschap is meesterschap

En dat gaat zeker op voor de monteurs van Dreumel. Want werken in een woning die tijdens de werkzaamheden bewoond wordt, is een vak apart. Het vraagt om veel flexibiliteit, discipline én begrip.
Als geen ander weten de monteurs van Dreumel dat het vervangen van kozijnen een ingrijpend project is dat de meeste mensen maar eens in de 15 à 20 jaar laten doen. Sterker nog, dat is het doel van de werkzaamheden; dat de bewoner weer jarenlang zorgeloos kan genieten van de kwaliteit van Dreumel.

Onderstaand hebben we twee projecten uitgelicht; de eerste een klassieke jaren-30 woning in de Haagse Vruchtenbuurt, de tweede een recenter gebouwde woning in Voorburg. De foto's en de 'time-lapse' film geven u een goed beeld geven van wat u van Dreumel mag verwachten.

 

Pippelingstraat - Den Haag; oude situatie

De werkzaamheden gaan van start

Het eindresultaat, voorlopig...

Het eindresultaat, straks...

Het eindresultaat ziet er prachtig uit, maar de oplettende kijker zal iets missen. Het glas in lood dat de oude situatie zo karakteristiek maakte, ontbreekt.
Maar niet voor lang, want binnenkort wordt al het oorspronkelijk glas in lood weer teruggeplaatst. Dit maal tussen de dubbele beglazing in, zónder gevaar op beschadiging bij glasbewassing en mét alle isolerende eigenschappen van HR++ glas. In onderstaande foto's is stapsgewijs te zien welke effect de plaatsing van het glas in lood gaat hebben; net als de bewoner kunnen wij niet wachten tot we het er in het echt in mogen gaan zetten...

 

Momenteel ziet het er zo uit...

...en zo wordt het straks, maar dan opgeruimd en ingericht.

De Hendrik van Boeijenlaan in Voorburg

De bewoners van deze bijzondere woning in Voorburg hebben de opdracht voor het vervangen van een groot deel van de kozijnen aan Dreumel toevertrouwd. En daarnaast hebben ze onze fotograaf toestemming gegeven om een time-lapse camera in de achtertuin op te hangen. Hiermee hebben we vrijwel alle werkzaamheden van A tot Z kunnen vastleggen. Als voorproefje laten we u eerst graag wat beelden 'voor en na' zien...
 

Anderhalve week in iets meer dan 3 minuten...

Vorig artikel Volgend artikel