Schuifpuien Special

Waarom een schuifpui en geen vouwwand?

We genieten werkelijk elk moment van de dag...

Een primeur in onze showroom: MAX Glass!

Mag het iets lichter en ruimer zijn?

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een prachtige schuifpui in vogelvlucht

Naast schuifpuien doet Dreumel nog veel meer...

En kan een hoop voordeel opleveren...

Bijna hetzelfde, maar toch heel anders

Aan De Zwaan in Leidschendam heeft Dreumel twee schuifpuien geplaatst bij buren. Op de foto's is goed te zien hoe twee schuifpuien van exact gelijk formaat door andere kleur- en materiaaltoepassing elk hun volledig eigen uitstraling hebben.

In gesprek met de heer Vader

De heer Vader is de opdrachtgever van de antracietkleurige schuifpui aan De Zwaan. In twee korte gesprekken stellen we enkele vragen.

Eigenlijk heel logisch. We hebben heel goed contact onze buren, en toen wij vertelden dat wij besloten hadden om door Dreumel onze schuifpui te laten vervangen, waren zij ook zeer geïnteresseerd. Toen ook nog eens bleek dat we door te combineren voordeel konden behalen (met o.a. transport en kraan) was het snel besloten.
Onze buren hebben vervolgens ook de Dreumel showroom bezocht, en daar al hun specifieke wensen tav kleur etc. besproken.

Onze woning is gespiegeld ten opzchte van die van onze buren. Alle maten zijn dus hetzelfde en de ruimte is precies even groot, maar de beleving is compleet verschillend. Elke keer als we bij onze buren zijn is het nauwelijks voor te stellen we beiden dezelfde schuifpui hebben.

We hebben via bekenden, advertenties in 'Het Krantje' en internet adressen van verschillende aanbieders verzameld, en meerdere offertes opgevraagd. Zowel de reactie van Dreumel als de inhoud en opbouw van de offerte sprak ons het meeste aan. Het contact met de verkoopadviseur vonden wij heel prettig, hij heeft ons mede op het idee van de verschillende kleuren voor binnen en buiten gebracht. En ook vonden wij het plezierig om in de showroom alle mogelijke voorbeelden te bekijken, dat heeft ons veel geholpen.
 

Super. Alles verliep precies volgens planning. We merkten duidelijk dat de monteurs goed op elkaar waren ingewerkt. Wij vonden het leuke en nette mensen; dat klinkt misschien een beetje raar, maar wij vinden dat best belangrijk. Er komt toch zomaar een ploegje mensen je huis binnenlopen om van alles te gaan doen. Dan is het heel fijn en geruststellend als je ziet dat ze zorgvuldig en netjes met je spullen omgaan.

Ik zou iedereen adviseren om je goed te laten voorlichten over alle mogelijkheden door iemand die er verstand van heeft. Het heeft ons in elk gevel heel veel geholpen. 
En we kunnen ook iedereen aanraden om eens een rondje door de showroom van Dreumel te lopen. Bijna alles is mogelijk, en doordat je daar verschillende praktijkvoorbeelden naast elkaar ziet kom je op ideeën waar je anders nooit op zou komen.

Het is niet bij een schuifpui gebleven...

Naast de opdracht voor de schuifpui, samen met die van de buren, is Dreumel ook gevraagd voor de renovatie van enkele kozijnen en de vervanging van beide dakkapellen op de woning van de heer Vader.

Dreumel heeft ook kozijnen vervangen?
Dat klopt. Toen we bezig waren met de schuifpui hebben we meteen gevraagd naar de vervanging van twee kozijnen; één direct naast de schuifpui en één aan de voorkant, in de keuken. Als ze dan toch aan de slag gaan, kunnen ze die dan meteen meenemen, dachten wij. En dat klopte, want we kregen een mooi aanbod, en hebben toen alles in één keer laten doen.

En zelfs ook twee dakkapellen?
Inderdaad. Die waren een tijd geleden door een ander bedrijf geplaatst, en aan vervanging toe. Doordat er toch een kraan nodig was voor de schuifpuien konden we ook hier een behoorlijk voordeel behalen. We konden, zoals men zegt, vier vliegen in één klap slaan; onze schuifpui, die van de buren, en onze beide dakkapellen.
Het was natuurlijk wel even spannend qua planning, maar het is allemaal precies zoals gedacht verlopen.

Bent u tevreden over het eindresultaat?
Absoluut. Het is altijd ingrijpend als er iets aan je huis wordt gedaan, maar het is allemaal perfect verlopen. Alles ziet er strak en tot in de puntjes verzorgd uit; we kunnen er nu weer jaren tegen.

En uw buren?
Mischien kunt u dat beter aan hun vragen, maar volgens mij zijn zij ook blij met hoe het geworden is. 
We hebben in elk geval nog steeds heel goed contact met ze.
 

Vorig artikel Volgend artikel