Schuifpuien Special

Waarom een schuifpui en geen vouwwand?

We genieten werkelijk elk moment van de dag...

Een primeur in onze showroom: MAX Glass!

Mag het iets lichter en ruimer zijn?

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een prachtige schuifpui in vogelvlucht

Naast schuifpuien doet Dreumel nog veel meer...

Welkom bij de Schuifpuien Special

...van ons online magazine

Met de Schuifpui Special brengen we u, in aansluiting op de eerdere edities, weer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mooi en comfortabel wonen. We laten weer een aantal opdrachtgevers aan het woord, en tonen reportages van recent opgeleverde projecten.

Niet één magazine maar twee...

Deze Schuifpui Special komt gelijk uit met de 'zuster-editie', de Vouwwand Special. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Met bijna 30 jaar ervaring weet Dreumel als geen ander dat schuifpuien en vouwwanden niet alleen veel overeenkomsten delen, maar zich ook op tal van punten juist zeer wezenlijk van elkaar onderscheiden.

Daarom is ervoor gekozen om voor zowel schuifpuien als voor vouwwanden een apart online magazine te maken. Zodat u zich in alle rust uitgebreid kunt oriënteren en, zodra dat moment zich aandient, een weloverwogen keuze kunt maken. De Schuifpui Special bent u nu aan het lezen, de Vouwwand Special vindt u hier.

We vertellen u graag meer

In de afgelopen jaren heeft het creëren van een zo open mogelijke verbinding tussen woonkamer en tuin een grote vlucht genomen. Steeds vaker worden openslaande deuren, al dan niet met de ramen ernaast, vervangen door transparante wanden die open en dicht kunnen.

Ook de techniek staat niet stil
De voortschreidende techniek en nieuwe materialen hebben ervoor gezorgd dat een van de traditionele 'nadelen' van een schuifpui, de benodigde kracht om 'm open te schuiven, is verdwenen. Tegelijkertijd kunnen de kozijnen van een schuifpui zowel steeds slanker als steeds groter worden gemaakt.
Beide ontwikkelingen zorgen ervoor dat Dreumel tegenwoordig enorme grote schuifpuien kan plaatsen die zich toch vederlicht laten bedienen.

We tonen u graag onze recente projecten

Onze 'huis-fotograaf' is bijzonder druk geweest de afgelopen maanden. Dankzij de bereidwillige medewerking van onze opdrachtgevers heeft hij tal van aansprekende, recent opgeleverde projecten mogen vastleggen. Zodat we u, in dit online magazine, een gevarieerd palet aan voorbeelden kunnen tonen.

Achter elk project zit een verhaal
Net als onze opdrachgevers is ieder project uniek. Elke schuifpui wordt dan ook volledig op maat gemaakt aan de hand van de wensen en eisen. Kleur, materiaal, structuur en indeling, aan vrijwel elke wens kan tegemoet worden gekomen.
Naast de - in onze beleving - prachtige foto's vindt u ook bij verschillende projecten 'het verhaal' van de opdrachtgever. Regelmatig komt daarin één stelling terug: 'We hadden het veel eerder moeten doen...'. Het zal u niet verbazen dat wij ons volmondig hierbij aansluiten...
 

Hartelijk dank voor uw medewerking

Wij zijn niets zonder onze opdrachtgevers, en dit Online magazine is mede ontstaan dankij de bereidwillige medewerking van een aantal van hen.
Daarom willen wij alle opdrachtgevers die bereid waren om onze fotograaf de foto's te laten maken die u hier kunt bewonderen, én degenen die daarnaast ook nog eens mee wilden werken aan een interview, heel hartelijk danken voor hun medewerking.
Wij zijn ervan overtuigd dat door een grote groep toekomstige opdrachtgevers uw bijdrage zeer wordt gewaardeerd. Onze waardering heeft u in elk geval volledig.

En we hebben prachtige accessoires

Steeds vaker wordt een schuifpui uitgevoerd met bijzondere en exclusieve, op maat gemaakte accessoires. En juist die laatste trend maakt een bezoek aan onze showroom zo inspirerend; we tonen u graag, en met enige trots, de laatste nieuwtjes.

Ik wens u heel veel kijk- en leesplezier, en hoop u binnenkort een keer persoonlijk te mogen begroeten. Neem gerust familie, vrienden of buren mee, ook zij zijn van harte welkom.
En stuur gerust ons Online Magazine aan ze door...

Richard van Dreumel

 

Volgend artikel