Tuinkamer special

Bezoek onze inspirerende showroom

Het beste van beide in Nootdorp

Een vrijwel onzichtbare schuifwand

Binnen wordt buiten, of andersom...

Een witte tuinkamer met een waaierdak

Van oud naar nieuw

365 Dagen per jaar plezier van uw tuin

Aluminium kozijnen Hoeylaan

Op bezoek aan het Sam van Houtenplein in Leiden

Na lang wikken en wegen heeft de familie Crepin besloten om hun oude serre te laten vervangen door een fonkelnieuw exemplaar. Dat het resultaat er mag zijn tonen de onderstaande foto's.
 

De bijzondere constructie van het waaierdak

Ook aan zonwering is gedacht...

Zonwering in optima forma

Naast zonwering op dak van deze serre, met afstandsbediening, is ook aan zonwering voor de staande glazen panelen en de schuifpui gedacht. Stapsgewijs kan de gehele serre worden geblindeerd, met een bijna onwerkelijk effect...

In gesprek met mevr. Crepin

We stellen de trotse eigenaar van de hierboven getoonde prachtige witte serre een paar vragen:

Wij hadden al een serre waarvan het dak van aluminium was en het onderstel van hout geplaatst in 1997. Hij begon hier en daar te lekken, diverse ramen van het onderstel waren al vervangen, zaten met verschillende soorten kit vast.
Toen ook de dakramen lekkages begonnen te vertonen, werd het tijd voor een nieuwe omdat renovatie te veel geld zou kosten omdat we binnen afzienbare tijd weer problemen zouden krijgen.

We hadden al diverse bedrijven benaderd en offertes gevraagd omdat we in eerste instantie alleen het dak wilden vernieuwen. Nog niet helemaal tevreden en twijfelend over een gedeeltelijke vernieuwing of een algehele, kwamen we Dreumel tegen tijdens een Google zoektocht.

Tijdens een bezoek gaf Richard van Dreumel bij ons thuis een heldere uitleg met de voor en tegens van een gedeeltelijke of een algehele vernieuwing van de serre.  Na ons bezoek aan de showroom was uiteindelijk de gedetailleerde en zeer duidelijke offerte de doorslaggevende factor. Elk onderdeel werd benoemd en geprijsd en de degelijkheid en klasse sprak ons zeer aan. We hebben gekozen voor een aluminium serre.

Het bezoek van de showroom was zeer informatief, verhelderend. We kregen een goed beeld wat de mogelijkheden waren en er werd een zeer duidelijke uitleg gegeven. Voor ons van groot belang, mede omdat wij al een bestaande serre hadden en op de fundering van de oude serre de nieuwe geplaatst moest worden.

Het uiteindelijke plaatsen van de serre is niet zonder problemen verlopen. Eerst moest natuurlijk de oude serre afgebroken worden, in de koudste week van het jaar. Dat werd prima opgelost door in de woonkamer alles van de buitenwereld af te timmeren, houten vloer (die gedeeltelijk aan de weersinvloeden werden blootgesteld, met platen en veel plastic afgedekt. Met een extra kacheltje in de woonkamer was het redelijk te doen. Petje af voor de werklui.
Toen uiteindelijk het dak erop ging met de ruiten, bleek een ruit niet de goede afmetingen te hebben. Ook een dwarsligger van het waaierdak bleek het verkeerde formaat te hebben, waardoor de ruiten die daarvoor bestemd waren, ook niet goed waren.
Wachtend op de nieuwe ruiten, bleek het te lekken bij de schuifdeuren, iets dat men voorheen nog nooit had gehad. Het bleek dat in de fabriek verkeerde tochtborstels geplaatst waren. Nadat deze door de fabriek vervangen werden, was het probleem opgelost. Ook de problemen met het waaierdak en de ruiten zijn prima opgelost.

 

Jazeker, we zijn zeer tevreden!

Als iemand kozijnen wenst te vervangen of een serre/tuinkamer wil laten plaatsen, en dit door de Dreumel laat  doen, is men verzekerd van goede kwaliteit en een uitstekende service.

Vorig artikel Volgend artikel