Tuinkamer special

Bezoek onze inspirerende showroom

Het beste van beide in Nootdorp

Een vrijwel onzichtbare schuifwand

Binnen wordt buiten, of andersom...

Een witte tuinkamer met een waaierdak

Van oud naar nieuw

365 Dagen per jaar plezier van uw tuin

Aluminium kozijnen Hoeylaan

De ideale verbinding tussen woonkamer en tuin

In Nootdorp, aan de Tedingerbroekweg, heeft Dreumel onlangs een witte aluminium tuinkamer gebouwd. Deels open en deels afsluitbaar vormt deze tuinkamer een zeer aansprekend voorbeeld van wat er vandaag de dag mogelijk is.
Niet alleen zijn wij trots op het resultaat, ook de eigenaar, de heer Peschel, geniet elk dag van het buitenleven.

Een kort gesprekje met de eigenaar

'Wij zijn echte buitenmensen en hadden al jaren de wens om een verbinding te leggen tussen onze woonkamer en de tuin', zo vertelt de heer Peschel. 'We kenden Dreumel alleen van naam. We hebben vervolgens de showroom bezocht, waar we bijna verdwaalden vanwege de ruime keuze en vele voorbeelden.'
'Uiteindelijk hebben we gekozen voor Dreumel omdat wij op zoek waren naar de juiste combinatie van prijs en kwaliteit. Niet de goedkoopste (ook niet de duurste), maar wel de beste kwaliteit en garantie.

De heer Peschel vervolgt: 'Tijdens het plaatsen gingen er - natuurlijk - wat dingetjes mis, maar dat was niks bijzonders, en te verwachten. Het was best een groot project, en dan is het maken van duidelijke afspraken essentieel. Zowel in het voortraject als tijdens de bouw en bij de oplevering. Soms was er wat onduidelijk, bijvoorbeeld over de oplevering van de vloer. Maar door goed overleg is alles perfect in orde gekomen.'

En - tot slot - over het eindresultaat: 'Onze lang gekoesterde wens is optimaal in vervulling gegaan. De tuinkamer nodigt je als het ware uit om er in te gaan zitten, zo goed als het hele jaar door. We hebben gekozen voor geïntegreerde zonwering en diverse ventilatiemogelijkheden.
Voor ons is het echt het beste van beide; en jullie zullen dan vast zeggen dat dat ook geldt voor Dreumel en Solarlux...' Wie zijn wij om het daar niet mee eens te zijn.
 

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

In dit Online Magazine, de Tuinkamer Special, leest en vooral ziet u van alles over tuinkamers, serres, terrasoverkappingen en vouwwanden. Maar Dreumel doet nog veel meer! Wij zijn tevens een van de grootste bedrijven in Zuid-Holland op het gebied van kozijnen, dakkapellen en schuifpuien.

Wilt u meer informatie? Kijk dan ook eens op onze uitgebreide website. Of kom eens langs in onze unieke showroom. Daar ziet u talrijke toepassingen van onze producten en diensten, in zeer realistische praktijkvoorbeelden.
Wilt u liever dat we samen de situatie bij u thuis ter plekke bekijken? Ook dat is geen probleem, maak online een afspraak en na telefonsche bevestiging meldt een van onze vakkundige adviseurs zich op de door u gewenste tijd en dag.
U kunt ook natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met een van onze adviseurs.
 


Thijs van Ardenne
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 93
t.v.ardenne@dreumel.nl


Michael Swaida
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 92
m.swaida@dreumel.nl


Jeffrey van der Horde
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 94
j.vanderhorde@dreumel.nl

Vorig artikel Volgend artikel