Tuinkamer special

Bezoek onze inspirerende showroom

Het beste van beide in Nootdorp

Een vrijwel onzichtbare schuifwand

Binnen wordt buiten, of andersom...

Een witte tuinkamer met een waaierdak

Van oud naar nieuw

365 Dagen per jaar plezier van uw tuin

Aluminium kozijnen Hoeylaan

De jaren 30 in 2014...

Een schitterende staalrenovatie, waarbij behoud van uitstraling en detaillering van doorslaggevend belang waren. Met verbluffend resultaat.

Onmiskenbare kwaliteit

Hedendaags comfort, in precies de juiste kleur én inbraakwerend volgens het Politiekeurmerk.

Buitengewoon comfortabel

Geen condens meer, volop ventilatiemogelijkheden en met volledig behoud van de oorsprokelijke en authentieke uitstraling.

Ruimte om te leven

Openslaande deuren mét een ventilatiestand...
Alsof het nooit anders is geweest.

Interview met dhr. & mevr. Van Leeuwen

Beelden vertellen meer dan woorden - het is een cliché, maar daardoor niet minder waar. Toch hebben we de bewoners van deze unieke woning, dhr. en mevr. Van Leeuwen, gevraagd naar hun ervaringen:

Mijn man en ik kochten een nieuw huis. Heel veel in dit huis moest verbouwd worden omdat wij het graag allemaal naar onze smaak wilden hebben. Een groot onderdeel van de verbouwing waren dan ook de kozijnen. Alle kozijnen in het huis hebben wij vervangen voor aluminium kozijnen, eerst was het nog allemaal ongeisoleerd staal.

Wij rijden redelijk vaak door het Forepark, en dan rijd je langs de Dreumel showroom. Deze naam blijft toch hangen ook door verschillende advertenties en reclames, maar ook door de busjes die door Den Haag e.o. rijden. Op het moment dat je dan zelf nieuwe kozijnen nodig hebt, denk je als eerste aan Dreumel.

Dreumel had eigenlijk alles waar wij naar op zoek waren. Het goede profiel, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, maar ook de service, de uitleg en het meedenken van de vertegenwoordiger.
Dreumel heeft gewoon het totaal plaatje waar wij naar op zoek waren. Ook het snelle schakelen in verband met de aankoop van het nieuwe huis en bezichtiging met de makelaar hebben wij erg gewaardeerd.

Het uiteindelijke plaatsen is heel erg voorspoedig gelopen. Omdat alle kozijnen in het huis vervangen moesten worden en omdat er uiteraard meer moest gebeuren in het huis hebben wij het iets anders gedaan dan normaal.
Wij hebben namelijk eerst alles gestukt en daarna pas de kozijnen laten plaatsen. Dit betekende echter wel dat de monteur erg precies moesten werken om zo min mogelijk aan het nieuwe stukwerk te beschadigen. Dit hebben zij uitstekend gedaan.
Ons nieuwe huis valt onder beschermd stadsgezicht, dus er moest ook een vergunning aangevraagd worden voor de vervanging. Dit heeft Dreumel ook uitstekend begeleid.

Als men oude stalen profielen nog in zijn of haar woning heeft dan zou ik voor vervanging zeker Dreumel Steellook aanbevelen. Het is een mooie moderne oplossing en goede isolatie.
Heel concreet ziet Dreumel steellook er goed uit en functioneert naar deze tijd. Het heeft de looks van toen en gemak van nu.

De hele verbouwing van A tot Z is ons zeker meegevallen. De kozijnen zijn natuurlijk een groot deel van de verbouwing geweest. De nieuwe steellook kozijnen met het grachtengroen buiten en het antraciet binnen vallen meteen op en maken het huis af. Het product dat Dreumel aanbiedt is onderscheidend in deze kozijnen.

Zijgevel

Voorgevel

Gehele woning

Achtergevel

Colofon

Het Dreumel Online Magazine verschijnt 3 à 4 keer per jaar.
Het wordt gratis verzonden aan alle relaties van Dreumel.

Heeft u vragen of opmerkingen aan de hand van dit Magazine, neemt u dan gerust contact op met Nienke Bakker, 070 384 4484 of stuur haar een mail.
Meer informatie over alle producten en diensten van Dreumel vindt u op www.dreumel.nl.

Wilt u voortaan ook een exemplaar ontvangen? Stuur dan deze mail naar Dreumel.
Krijgt u dit Online Magazine, maar wilt u toekomstige edities niet meer ontvangen? Dan kunt u deze mail versturen, dan verwijderen wij uw mailadres uit ons bestand.

Copyright Dreumel
Redactie: Nienke Bakker, Dreumel.
Concept en vormgeving: Optima Forma bv.
Fotografie: Gerrit Vermeulen, Imaging CC.
Technische realisatie: 7U Digital Originals.

Vorig artikel