Tuinkamer special

Bezoek onze inspirerende showroom

Het beste van beide in Nootdorp

Een vrijwel onzichtbare schuifwand

Binnen wordt buiten, of andersom...

Een witte tuinkamer met een waaierdak

Van oud naar nieuw

365 Dagen per jaar plezier van uw tuin

Aluminium kozijnen Hoeylaan

Vergroot zowel uw woonkamer als uw tuin

Bij de familie Beekhuizen in Den Haag heeft Dreumel een prachtige terrasoverkapping geplaatst. Over de volle breedte van de woning, en perfect passend bij de al aanwezige schuifpui biedt de terrasoverkapping een wereld aan mogelijkheden.

Een terrasoverkapping is, in onze ogen, eigenlijk een tuinkamer zonder verticale beglazing, en wordt door veel mensen ook vaak als veranda aangeduid. Sommigen zijn van mening dat het verschil tussen een terrasoverkapping en een veranda gevormd wordt door het materiaal waaruit deze is opgebouwd. Zo wordt een overwegend uit glas en aluminium opgetrokken constructie vaak als terrasoverkapping gezien, terwijl een vooral houten constructie meestal als veranda wordt bestempeld. Regelmatig wordt een terrasoverkapping of een veranda in een later stadium alsnog voorzien van al dan niet vaste glazen panelen.

Ook de terrasoverkapping van de familie Beekhuizen zou eventueel in een later stadium kunnen worden voorzien van glazen panelen. Op de foto's kunt u echter duidelijk zien dat er vooralsnog vooral genoten wordt van de heerlijke open ruimte die gecreëerd is.

 

Vorig artikel Volgend artikel