Tuinkamer special

Bezoek onze inspirerende showroom

Het beste van beide in Nootdorp

Een vrijwel onzichtbare schuifwand

Binnen wordt buiten, of andersom...

Een witte tuinkamer met een waaierdak

Van oud naar nieuw

365 Dagen per jaar plezier van uw tuin

Aluminium kozijnen Hoeylaan

Van harte welkom!

Bij de eerste uitgave van ons Online Magazine

Dit is de eerste uitgave van het Dreumel Online Magazine. Van tijd tot tijd willen wij u hiermee op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mooi & comfortabel wonen. Aansprekende projecten, bijzondere toepassingen en de nieuwste snufjes, aangevuld met ervaringen van onze klanten.

Precies op tijd voor het buiten-seizoen
De eerste editie staat in het teken van tuinkamers. En dat is niet zomaar. Want deze tijd van het jaar is natuurlijk de uitgelezen tijd om te genieten van een tuinkamer. De dagen worden steeds langer, in de tuin loopt alles weer uit en de vogels laten weer volop van zich horen. Wat is er nu lekkerder dan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat van uw tuin uw woonkamer te maken...

Dit magazine is alvast een voorproefje

Onze 'huis'-fotograaf is de afgelopen maanden ook druk bezig geweest. Verschillende projecten van onze opdrachtgevers heeft hij zorgvuldig vastgelegd. Het resultaat van zijn inspanningen kunt u in dit Online Magazine bekijken. 'Blader' eens rond, en laat u inspireren.
Bij een aantal projecten hebben wij een kort interview met de opdrachtgever geplaatst. Aan de hand van enkele vragen geven zij hun eigen belevingen weer. Lees uit de eerste hand hun tips en adviezen.

De afgelopen maanden is onze tuinkamer showroom ingrijpend vernieuwd
Ook aan de Rhône zijn we helemaal klaar voor het 'buiten-seizoen'. In aansprekende praktijksituaties presenteren wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinkamers, serres, terrasoverkappingen en vouwwanden.
Als Active Partner van Solarlux tonen wij u trots tal van inspirerende voorbeelden uit hun leveringsprogramma.

Kom eens kijken...

Ons nieuwe Online Magazine, de start van het buiten-seizoen én onze vernieuwde tuinkamer showroom; drie uitstekende redenen om eens langs te komen aan de Rhône 34. Alle lezers van dit Online Magazine zijn van harte uitgenodigd. Lees meer over onze unieke showroom in het volgende artikel.

Ik wens u heel veel kijk- en leesplezier, en hoop u binnenkort een keer persoonlijk te mogen begroeten. Neem gerust familie, vrienden of buren mee, ook zij zijn van harte welkom.
En stuur gerust ons Online Magazine aan ze door...

Richard van Dreumel

Volgend artikel