Dakkapellen Special

Een dakkapel met uniek dakraam

Hoe komt een dakkapel tot stand?

Een bijzonder duurzame dakkapel

Onze wens was vooral licht en ruimte

Het plaatsen van 11 meter dakkapel...

Volop de ruimte voor al onze idee

We laten u graag nog veel meer zien...

Welkom bij de Dakkapellen Special

... van ons Online Magazine

Na de Tuinkamer Special is dit de tweede editie, waarmee we u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mooi en comfortabel wonen. Opnieuw hebben we tal van projecten gefotografeerd, en hebben we enkele bijzondere toepassingen uitgelicht. En natuurlijk laten we onze klanten graag vertellen over hun ervaringen.

Oktober & november: de Woonmaanden...

Deze editie staat in het teken van Dakkapellen. De koudere dagen komen er aan, de tuin is inmiddels winterklaar, de nachten worden weer langer. En dus zoeken we meer de warmte en het comfort van 'binnen' op. Een uitgelezen tijd om eens te kijken of die rommelige, donkere zolder niet omgetoverd kan worden tot een ruime lichte extra kamer.

Een perfecte investering

Los van de extra ruimte biedt een dakkapel nog een zeer belangrijk voordeel; het is een perfecte investering. Het zal u waarschijnlijk bekend zijn dat de waarde van uw huis stijgt als u structurele verbeteringen uitvoert. Goede kozijnen, degelijk hang-en sluitwerk, een zorgvuldig geïsoleerd dak; het zijn allemaal zaken die de waarde van uw huis verhogen. In dat rijtje hoort ook de dakkapel, sterker nog, hij staat op de eerste plek.

Uit onderzoek is gebleken dat de waardestijging vaak beduidend hoger is dan de hoogte van de investering zelf. Naast al het plezier dat u, en uw familie, zelf al van de dakkapel gaan hebben, bent u dus bovendien verzekerd van de geruststellende wetenschap dat het ook nog eens een zeer verstandige investering is.

Een perfecte dakkapel

Tegenwoordig is er op dakkapellen gebied een enorm aanbod, dat ook nog eens onderling sterk verschilt, zowel in prijs als kwaliteit. Samen met de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van accessoires en uitvoeringen, is vandaag de dag het kiezen van de juiste dakkapel geen eenvoudige opgave.

Dreumel kan u helpen bij deze keuze, al was het maar door simpelweg het beste te bieden wat er te koop is. Een geheel in eigen beheer ontwikkelde en gefabriceerde dakkapel, die volledig voldoet aan de strenge eisen van het nieuwe Bouwbesluit. In dit magazine kunt u er meer over leven en - vooral - zien. Wellicht bent u daarna wat zekerder in uw keuze, en mogen wij u een keer verwelkomen in onze showroom, zodat u met eigen ogen onze perfecte dakkapel kunt bekijken.

En een perfect merk

In dit nieuwe Online Magazine vertel ik u graag alles over de vele voordelen van een Topkapel. U kunt zien hoe een dakkapel gebouwd en geplaatst wordt, en u kunt ervaringen lezen van onze klanten. 

Ik wens u heel veel kijk- en leesplezier, en hoop u binnenkort een keer persoonlijk te mogen begroeten. Neem gerust familie, vrienden of buren mee, ook zij zijn van harte welkom.
En stuur gerust ons Online Magazine aan ze door...

Richard van Dreumel

 

Volgend artikel