Dakkapellen Special

Een dakkapel met uniek dakraam

Hoe komt een dakkapel tot stand?

Een bijzonder duurzame dakkapel

Onze wens was vooral licht en ruimte

Het plaatsen van 11 meter dakkapel...

Volop de ruimte voor al onze idee

We laten u graag nog veel meer zien...

Alleen het beste is goed genoeg

Een dakkapel maak je niet zomaar

Alle dakkapellen die Dreumel levert komen van Topkapel, een fabrikant van op maat gemaakte dakkapellen.
Topkapel is het antwoord op de vraag naar geprefabriceerde dakkapellen van hoge kwaliteit. Bewust kiest Topkapel voor prefabricage (prefab) in plaats van het ter plekke opbouwen van een dakkapel. De voordelen van prefab zijn legio. Niet gehinderd door weersomstandigheden kan elke dakkapel met volle aandacht worden gebouwd. Er is alle gelegenheid voor kwaliteitscontrole en detailafwerking. En omdat vrijwel alle werkzaamheden op de begane grond plaatsvinden worden de risico's die werken bovenop een dak met zich meebrengen tot een minimum beperkt.

Een speciaal voor dit doel ingerichte werkplaats.
In een overzichtelijk, stapsgewijs proces wordt elke dakkapel vanaf 'de grond' opgebouwd. Niet alleen bevordert dit de kwaliteitsborging en efficiëntie, het maakt ook verregaand maatwerk mogelijk. Met specifieke wensen van een opdrachtgever kan vanaf het begin rekening worden gehouden.

Elke Topkapel wordt gebouwd volgens een in eigen beheer ontwikkelde constructie en procedure. Doordat consequent voor hoogwaardig materiaal wordt gekozen voldoet elke Topkapel aan de strenge eisen van het nieuwe Bouwbesluit.

Op basis van in eigen beheer ontwikkelde specifcaties.
De uitgekiende constructie van een Topkapel toont de jarenlange ervaring van de mensen die 'm ontwikkeld hebben. Aan elk detail is gedacht. Zo is rekening gehouden met uiteenlopende wensen op het gebied van verlichting, airco/verwarming, screens of rolluiken. De geïntegreerde bevestigingspunten voor de takelogen kunnen ook gebruikt worden voor de montage van zonnepanelen. Het is bijna jammer dat veel details niet meer te zien zijn als de Topkapel eenmaal is geplaatst.

Onderstaande fotoreportage geeft een - beknopt - beeld van wat er komt kijken bij het bouwen van een dakkapel. Vind u het interessant om dit proces eens met eigen ogen te bekijken? Kom naar de showroom en maak een afspraak, dan leiden we u graag een keer rond.

Vorig artikel Volgend artikel