Dakkapellen Special

Een dakkapel met uniek dakraam

Hoe komt een dakkapel tot stand?

Een bijzonder duurzame dakkapel

Onze wens was vooral licht en ruimte

Het plaatsen van 11 meter dakkapel...

Volop de ruimte voor al onze idee

We laten u graag nog veel meer zien...

Alle voordelen in één

Ruimte, comfort, uitzicht

In Den Haag West heeft Dreumel onlangs in één straat drie bijzondere dakkapellen geplaatst.
Wij zijn in gesprek met de initiator van dit project, de heer Fens. Zoals op de foto’s te zien is gaat het om een dakkapel die voorzien is van zonnepanelen.
Daarom vragen we aan de heer Fens of hij allereerst daar iets meer over kan vertellen.


“Mijn huis is een voorbeeld-huis bij Eneco, omdat het compleet duurzaam is en verwarmd wordt met groene energie. Het huis is als het ware energie-neutraal. Vandaar dat het voor mij een vereiste was dat er zonnepanelen op de dakkapel geplaatst konden worden. In goed overleg is dit zonder problemen gedaan door de technische mensen van Dreumel. Inmiddels laad ik mijn Opel Ampera op met de energie die op mijn dakkapel wordt gewonnen. Mooier dan dat kan bijna niet, toch."

"Wij zijn erg tevreden met de nieuwe dakkapel, en onze twee buren ook. Zij hebben ook besloten om er zonnepanelen op te laten plaatsen. De reden dat onze keuze op Dreumel is gevallen heeft mede te maken met het feit dat de dakkapel in één dag geplaatst kon worden. Maar ook het bezoek aan de showroom, de heldere uitleg daar en de duidelijke offerte hebben bijgedragen aan onze keuze. We kunnen het iedereen aanraden."

"Wat ik bijna zou vergeten te melden is één van de belangrijkste feiten: de prachtige ruimte die ik door plaatsing van de dakkapel heb gekregen. Ik heb er een fantastische werk/hobby kamer van gemaakt, en geniet er dagelijks van. De foto's geven een goed beeld van de ruimte, maar in werkelijheid is het nog mooier, vooral het uitzicht. Op de laatste foto is rechts onderin heel goed de groene omvormer te zien die voor het gebruik van zonnepanelen nodig is. Ik heb 'm heel bewust niet weggewerkt...

 

Vorig artikel Volgend artikel