Dakkapellen Special

Een dakkapel met uniek dakraam

Hoe komt een dakkapel tot stand?

Een bijzonder duurzame dakkapel

Onze wens was vooral licht en ruimte

Het plaatsen van 11 meter dakkapel...

Volop de ruimte voor al onze idee

We laten u graag nog veel meer zien...

Mooi en comfortabel wonen

Renovatie van twee dakkapellen en verschillende kozijnen

De twee dakkapellen van familie De Koning, aan het Kroosvaren in Nootdorp, waren hard aan vervanging toe. En ook een aantal kozijnen stond op de nominatie om vervangen te worden. Via een zoektocht op het internet kwam Dhr. de Koning met Dreumel in contact, dat na verschillende offertes en besprekingen de opdracht kreeg. Aan de hand van de foto's stellen wij Dhr. de Koning een paar vragen.

Wat vindt u van het eindresultaat?

"We zijn heel tevreden hoe het is geworden. Ons huis heeft een geheel andere uitstraling gekregen"

Waarom kunststof kozijnen?

"Het is bijna niet van hout te onderscheiden, en het is leverbaar in prachtige kleuren. En ook nog eens vrijwel onderhouds vrij..."

Was het uw eerste ervaring met Dreumel?

"Ja, het was zelfs de eerste keer dat ik zo'n soort project deed. Een geheel nieuwe ervaring dus, en ik wist eerst niet zo goed waar ik moest beginnen. Maar ik kan zeggen dat het goed is bevallen; ik heb er heel veel van geleerd."

Wat vond u van onze showroom?

"Wat zal ik zeggen? Mooi en groot. Er is goed te zien wat er vandaag de dag allemaal op dit gebied verkrijgbaar is, en dat is veel meer dan ik in eerste instantie had gedacht..."

Alles in

"Het was wel even spannend, maar als ze toch bezig zijn is het wel zo efficiënt om alles meteen aan te pakken. En nu past alles natuurlijk gelijk prachtig bij elkaar."

Heeft u nog tips?

"Luister naar de vakmensen en laat je goed informeren. Neem zelf genoeg tijd om te bedenken wat je wilt. En kies een serieuze partij uit waar je goed mee overweg kunt."

Neem ook eens een kijkje in onze showroom

U bent altijd van harte welkom.
Wilt u eerst even 'virtueel' rondkijken? Op onze website vindt u een interactieve rondleiding.
Bovendien toont onze website u het gehele producten- en dienstenpakket van Dreumel; alleen al daarom de moeite van een bezoekje waard... 

Neem gerust familie, vrienden en of buren mee...
We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in onze showroom. De openingstijden staan vermeld op onze website, samen met een uitgebreide routebeschrijving.

We komen ook graag bij u op bezoek
Heeft u een specifieke vraag, of wilt u graag bezoek van een adviseur van Dreumel bij u thuis?
Maak dan een afspraak, dan weet u zeker dat we alle tijd hebben om u alles te vertellen over hoe ook uw woning beter wordt met Dreumel.

 

Vorig artikel Volgend artikel