Dakkapellen Special

Een dakkapel met uniek dakraam

Hoe komt een dakkapel tot stand?

Een bijzonder duurzame dakkapel

Onze wens was vooral licht en ruimte

Het plaatsen van 11 meter dakkapel...

Volop de ruimte voor al onze idee

We laten u graag nog veel meer zien...

Oordeelt u zelf...

Interview met de heer en mevrouw Pronk

Aan de Henri Dunantlaan in Rijswijk stellen we de heer en mevrouw Pronk een aantal korte vragen over hun nieuwe dakkapel.

Het ging om een vervanging. De oude dakkapel was daar hard aan toe.

Onze oude dakkapel had dat ook, en wij vonden vooral het licht en de ruimtelijke beleving die dat geeft heel plezierig. Het was op zich nog wel een klein probleem, want na enkele maanden was er een kleine lekkage aan een van de zijramen. Dan merk je wat service is, want alles is perfect verholpen.

Onze buren hebben ook hun dakkapel door Dreumel laten plaatsen, en zij waren zeer tevreden, en zijn dat nog steeds. We hebben toen ook goed gezien hoe dat allemaal ging. Bovendien kwam ik online verschillende goede recencies tegen. 

Het plaatsen ging prima, maar er waren wel wat probleempjes. Er was een verkeerd gemonteerd raam, en de sleutels van de twee draai-kiep ramen waren verschillend. Alles is vrijwel meteen en naar volle tevredenheid opgelost.

Jazeker, we vinden het prachtig. De buitenkant past heel mooi bij de rest van ons huis, en van binnen ziet alles er ook perfect uit. Op de foto's is heel mooi het effect van de glazen zijwanden te zien.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

In deze Dakkapel Special leest en vooral ziet u van alles over dakkapellen. En mocht dat nodig zijn, dan helpen we u natuurlijk graag bij het berekenen van de ruimte die u creeërt met uw dakkapel, en dus hoeveel voordeel u heeft bij de Meer Ruimte = Meer Voordeel Actie.
Maar Dreumel doet nog veel meer! Wij zijn tevens een van de grootste bedrijven in Zuid-Holland op het gebied van kozijnen, schuifpuien, tuinkamers, serres, terrasoverkappingen en vouwwanden.

Wilt u meer informatie? Kijk dan ook eens op onze uitgebreide website. Of kom eens langs in onze unieke showroom. Daar ziet u talrijke toepassingen van onze producten en diensten, in zeer realistische praktijkvoorbeelden.

Wilt u liever dat we samen de situatie bij u thuis ter plekke bekijken? Ook dat is geen probleem, maak online een afspraak en na telefonsche bevestiging meldt een van onze vakkundige adviseurs zich op de door u gewenste tijd en dag.
U kunt ook natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met een van onze adviseurs.


Thijs van Ardenne
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 93
t.v.ardenne@dreumel.nl


Michael Swaida
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 92
m.swaida@dreumel.nl


Jeffrey van der Horde
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 94
j.vanderhorde@dreumel.nl

Vorig artikel Volgend artikel