Vouwwanden Special

Waarom een vouwwand en geen schuifpui?

Onze buitenkeuken? Die staat binnen...

Zowel onze kamer als ons balkon uitgebreid

Een nieuwe wand aan de Oude Delft

Wij hebben nu zowel een serre als een veranda

Mijn appartement is twee keer zo groot geworden

Van een schuifpui naar een vouwwand

Dreumel en Solarlux, een perfect team

Perfectie tot in het kleinste detail

Het plaatsen van een vouwwand

Naast vouwwanden doet Dreumel nog veel meer...

Mijn appartement is 2 x zo groot geworden

"Ineens heb ik een balkon..."

Aan de Perpocherstraat ligt het appartement van de heer Baak. Op zijn verzoek heeft Dreumel de oude situatie vervangen door een volledig te openen vouwwand.

Hoe is een en ander onstaan?
"De drie oude schuiframen waren hard aan vervanging toe, dus er moest sowieso wat gebeuren. Mijn voormalige buren hadden op hun balkon een vergelijkbaar systeem, en zo ben ik op het idee gekomen.
Dreumel leverde en plaatste de ramen in opdracht van de VvE van mijn vorige woning, en daardoor ben ik eens bij Dreumel langsgegaan met mijn plannen. Bij mijn bezoek aan de showroom werd mij duidelijk dat Dreumel precies kon leveren waar ik naar op zoek was."

Is alles goed verlopen?
"Het verkoopproces ging heel soepel, alles was duidelijk en de keuzes waren helder. Lastiger verliep de voorbereiding van het plaatsen. Omdat de ramen heel groot en dus zwaar zijn moesten de draagmuren verstevigd worden, en dat bleek een lastige klus. Het leidde wel eens tot spanning tussen de opzichter en de uitvoerenden, en daar zat ik dan weer tussenin.
Dankzij de zeer goede inzet van de montageploeg is het uiteindelijk helemaal perfect geworden. Ik ben er bijzonder tevreden mee."

Heeft u nog tips of adviezen?
"Ik kan iedereen aanraden om vooraf goed te checken of alles qua planning, constructie en uitvoering goed op elkaar aansluit. Door de onvoorziene constructie-situatie verliep bij mij de planning niet 100% soepel. 
Soms vraag ik mij af of ik niet een vouwwand van vloer tot plafond had moeten nemen - even los van het feit of dit qua constructie mogelijk is. Zou ik het nog een keer doen dan zou ik die optie wel serieus willen (laten) overwegen.
Maar als ik dan weer, zoals op de foto, op de vensterbank zit voor een volledig open wand, dan denk ik; het is helemaal prima zo."
 

Kunen wij u ergens mee van dienst zijn?

In dit Online Magazine 5, de Vouwwand Special, leest en vooral ziet u van alles over vouwwanden. Vanzelfsprekend staan wij graag tot uw beschikking om u te adviseren en u te helpen bij juiste keuze uit alle mogelijkheden. En natuurlijk adviseren wij u graag bij het op de juiste manier toepassen van de Gratis Kleur* aanbieding die we momenteel hebben.

Maar Dreumel doet nog veel meer! Wij zijn tevens een van de grootste bedrijven in Zuid-Holland op het gebied van kunststof kozijnen (waarover u alles kunt lezen in Magazine 3) dakkapellen (zie Magazine 2), schuifpuien (Magazine 4) én tuinkamers, serres en terrasoverkappingen (Magazine 1).

Wilt u meer informatie? Kijk dan ook eens op onze uitgebreide website. Of kom eens langs in onze unieke showroom. Daar ziet u talrijke toepassingen van onze producten en diensten, in zeer realistische praktijkvoorbeelden.
Wilt u liever dat we samen de situatie bij u thuis ter plekke bekijken? Ook dat is geen probleem, maak online een afspraak en na telefonische bevestiging meldt een van onze vakkundige adviseurs zich op de door u gewenste tijd en dag.
U kunt natuurlijk ook direct, rechtstreeks contact opnemen met een van onze adviseurs.


Thijs van Ardenne
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 93
t.v.ardenne@dreumel.nl


Michael Swaida
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 92
m.swaida@dreumel.nl


Jeffrey van der Horde
Direct doorkiesnummer/mobiel
070 750 82 94
j.vanderhorde@dreumel.nl

Vorig artikel Volgend artikel