Vouwwanden Special

Waarom een vouwwand en geen schuifpui?

Onze buitenkeuken? Die staat binnen...

Zowel onze kamer als ons balkon uitgebreid

Een nieuwe wand aan de Oude Delft

Wij hebben nu zowel een serre als een veranda

Mijn appartement is twee keer zo groot geworden

Van een schuifpui naar een vouwwand

Dreumel en Solarlux, een perfect team

Perfectie tot in het kleinste detail

Het plaatsen van een vouwwand

Naast vouwwanden doet Dreumel nog veel meer...

Welkom bij de Vouwwanden Special

Van ons Online Magazine

Met de Vouwwand Special brengen we u, in aansluiting op de eerdere edities, weer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mooi en comfortabel wonen. We laten weer een aantal opdrachtgevers aan het woord, en tonen reportages van recent opgeleverde projecten.

Niet één magazine maar twee...

Deze Vouwwand Special komt gelijk uit met de 'zuster-editie', de Schuifpui Special. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Met bijna 30 jaar ervaring weet Dreumel als geen ander dat vouwwanden en schuifpuien niet alleen veel overeenkomsten delen, maar zich ook op tal van punten juist zeer wezenlijk van elkaar onderscheiden.

Daarom is ervoor gekozen om voor zowel schuifpuien als voor vouwwanden elk een apart online magazine te maken. Zodat u zich in alle rust uitgebreid kunt oriënteren en, zodra dat moment zich aandient, een weloverwogen keuze kunt maken. De Vouwwand Special bent u nu aan het lezen, de Schuifpui Special vindt u hier.

We vertellen u graag meer

In de afgelopen jaren heeft het creëren van een zo open mogelijke verbinding tussen woonkamer en tuin een grote vlucht genomen. Steeds vaker worden openslaande deuren, al dan niet met de ramen er naast, vervangen door transparante wanden die open en dicht kunnen.

Onbekend maakt onbemind
Het fenomeen vouwwand wordt in Nederland nog niet heel veel toegepast in de particuliere/renovatie sector. Wellicht omdat veel mensen bij een vouwwand denken aan een interne verplaatsbare scheidingswand, en niet aan de volledig wind- en waterdichte én inbraakveilige buitengevel oplossing die een vouwwand inmiddels al decennia lang is. 
Dreumel spant zich al jaren, en met toenemend succes, in om haar opdrachtgevers de vouwwand als volwaardig alternatief te presenteren.
Het Online Magazine dat u nu leest is wellicht de beste getuige van het feit dat meer en meer mensen de unieke mogelijkheden van een vouwwand zijn gaan waarderen.

We tonen u graag onze recente projecten

Onze 'huis-fotograaf' is bijzonder druk geweest de afgelopen maanden. Dankzij de bereidwillige medewerking van onze opdrachtgevers heeft hij tal van aansprekende, recent opgeleverde projecten mogen vastleggen. Zodat we u, in dit online magazine, een gevarieerd palet aan voorbeelden kunnen tonen.

Achter elk project zit een verhaal
Net als onze opdrachgevers is ieder project uniek. Elke vouwwand wordt dan ook volledig op maat gemaakt aan de hand van de wensen en eisen. Kleur, materiaal, structuur en indeling, aan vrijwel elke wens kan tegemoet worden gekomen.
Naast de - in onze beleving - prachtige foto's vindt u ook bij verschillende projecten 'het verhaal' van de opdrachtgever. Regelmatig komt daarin één stelling terug: 'We hadden het veel eerder moeten doen...'. Het zal u niet verbazen dat wij ons volmondig hierbij aansluiten...

Hartelijk dank voor uw medewerking

Wij zijn niets zonder onze opdrachtgevers, en dit Online magazine is mede ontstaan dankij de bereidwillige medewerking van een aantal van hen.
Daarom willen wij alle opdrachtgevers die bereid waren om onze fotograaf de foto's te laten maken die u hier kunt bewonderen, én degenen die daarnaast ook nog eens mee wilden werken aan een interview, heel hartelijk danken voor hun medewerking.
Wij zijn ervan overtuigd dat door een grote groep toekomstige opdrachtgevers uw bijdrage zeer wordt gewaardeerd. Onze waardering heeft u in elk geval volledig.

De mogelijkheden zijn - bijna - eindeloos

Een vouwwand kan inmiddels in een zeer breed scala aan kleuren en structueren worden uitgevoerd. Zoals u in dit magazine kunt zien maken steeds meer opdrachtgevers gebruik van deze mogelijkheid. Bekijk een rustig alle prachtige voorbeelden, en lees de overwegingen die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ik wens u heel veel kijk- en leesplezier, en hoop u binnenkort een keer persoonlijk te mogen begroeten. Neem gerust familie, vrienden of buren mee, ook zij zijn van harte welkom.
En stuur gerust ons Online Magazine aan ze door...

Richard van Dreumel

 

Volgend artikel