Vouwwanden Special

Waarom een vouwwand en geen schuifpui?

Onze buitenkeuken? Die staat binnen...

Zowel onze kamer als ons balkon uitgebreid

Een nieuwe wand aan de Oude Delft

Wij hebben nu zowel een serre als een veranda

Mijn appartement is twee keer zo groot geworden

Van een schuifpui naar een vouwwand

Dreumel en Solarlux, een perfect team

Perfectie tot in het kleinste detail

Het plaatsen van een vouwwand

Naast vouwwanden doet Dreumel nog veel meer...

Van een schuifpui naar een vouwwand

"Ik zou niet meer terug willen"

Aan de Charlotte van Pallandtlaan is de schuifpui van de heer Daamen vervangen door een vouwwand. Daar willen wij natuurlijk graag wat meer van weten...

De heer Daamen beantwoord aan de hand van de foto's enkele vragen.
 

Waarom nu een vouwwand?

"We hadden een paar keer een vouwwand gezien in een blad, en ook online. We hadden problemen met de schuifpui, en wilden daarom wat anders."

Hoe bent u bij Dreumel gekomen?

"We hebben op de website van de fabrikant Solarlux gekeken; daar staat een overzicht van door hun gecertificeerde partners in Nederland. Daaruit bleek dat Dreumel degene is die het dichtst bij ons in de buurt zit."

Wat vond u van de showroom?

"Die geeft een goed beeld van de mogelijkheden. De vouwwand die ik wilde hebben stond er ook, dat was heel makkelijk. Alles ging heel soepel en snel; ik heb na mijn bezoek een offerte gekregen die mij aansprak, en die heb ik getekend."

Hoe is het plaatsen gegaan?

"Heel soepel, 's morgens de schuifpui eruit - men ging erg voorzichtig te werk om geen breek schade te hebben. 's Middags ging de vouwwand erin en 'savonds was het alsof er niks gebeurd was. Ineens hadden we een nieuwe vouwwand in plaats van een oude schuifpui."

Heeft u nog tips of adviezen?

"Zou ik het nog een keer doen, dan zou ik ervoor kiezen om het niet in de winter te doen. Het was welliswaar maar één dag, maar het was koud en het regende, en omdat de hele pui eruit was, koelde het overal in huis snel af."

Vorig artikel Volgend artikel